Sunday, March 14, 2010

Misi SSDAA

9 bulan beb. lama jugak tempoh tu. secara matematiknya, lagi lama dari 8 bulan.

sebenarnya sebelum ni, i was strunggling hard. susah untuk fokus kat benda lain selagi satu benda ni tak lepas. ini cerita hidup dan mati dan keputusan di dalam hidup. alhamdulillah semua okay. rasa lapang dada. rasa macam baru lepas keluar toilet dan kenangan makanan semalam pon ada.

kini aku ada satu lagi misi penting. misi yang membabitkan komitmen mati. dalam masa 3 bulan lagi adalah acara kick-offnya. dan seterusnya level hidup aku berlainan dah makin tinggi berbanding sebelum ni.

oleh kerana 9 bulan hidupku telah diambil untuk mendapatkan pengesahan, kira-kiranya sekarang ni tiba-tiba aku rasa macam tak berapa nak menyempat pulak untuk fokus ke Misi ini. aku gelarkan misi ini Misi SSDAA. aku ada lagi2 bulan setengah untuk memastikan semua yang perlu aku buat terlaksana.

ape misi SSDAA ni? haa..teka lah. mula-mula aku nak bagi nama Misi eliott. tapi macam tak kena la pulak. haha

i'm not perfec.

2 comments:

miss darling said...

misi nk kawen ngn aainaa amiruddin.wink2..

prepare bro.dh beli ke barang2?
haha..=p

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1260.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Terima kasih.