Sunday, July 30, 2006

ironically, i'm not feelin smarter.






konvokesyen ke 30 UPM. sempena 75 tahun penubuhan UPM. sidang pertama. sesi pertama. pukul 8 pagi. di hadiri oleh Cancelor UPM, Sultan Selangor.

akhirnya, aku adelah seroang manusia berdiploma. serious aku takde rase ape2 feeling pun. tak hepi. tak sedih. tak exited.tak teruja. perasaannya sangat biasa. cume menyampah bila kene duduk lama2 dlm majlis yg penuh protokol ini.

terima kasih kat mama, kak nana n masturah yg datang tgk apis konvo. wlpn apis sikit pun tak berharap langsung kedatangan mama, dan berfirikan lagi takyah datang pun takpe sbb 'ini bukan 'the event of my life' pun. buang mase je. mama pun stuju. haha

bersame Hefni

satu femli dtg tgk anaknye konvo

di sini, ingin saya ambil kesempatan kepada kawan2 saya terutamanya Mohd Hefini b. Ismail. yang telah bersusah payah menngsetelkan pendaftaraan kursus2,same2 pergi kelas, walaupun sanggup berlambat ke kelas sbb tunggu aku, signkan attendencies aku,ketuk pintu bilik sampai aku bangun,tolong fotostatkan notes,habiskan kredit msg aku, mengorbankan masa dan tenaga demi aku. dan byk lagi.

mama spt bermimpi tidak mempercayai anak bujangnya yg bermasalah ini dpt konvo

ucapan terimakasih juga ditujukan kepada aainaa (makcik), aisyah, lini,dayah,intan, izat,ayuni,billa,aliaa, wazid,akmal,ahnaf,zaim,bdk2 KTP, roomate2 ku, fido,botak,ise,apih,kwn2 upm,kwn2 bylz (mwhahahaha geli siall).kwn2 SMTMS ku, u know who u are..


bersama mael yg lamabt sikit nak konvo

tidak dilupakan kepade ayahanda dan ibunda tercinta, adik beradik ku sayang, aisyah dan hanna (penghibur tak berbayar),nenek2 ku sayang, dan mereka yang tak teringat nak disebut dlm ruangan ini.

terima kasih di atas SEGALA-GALANYA.

alhamdulillah, aku sangat bersyukur diatas segala yang telah dikurniakan ke atas diri ku ini.

i'm not perfec.

4 comments:

fiqroorganisma said...

tahniah!.hm enatah bile aku dapat merasa tu sume..entah dapat ke tidak

HaFiDz ByLz @ Ude @ ToBey said...

jgn laa buat citer sedih. buat la citer hepi

fiqroorganisma said...

hahha..epi epi

aQieYa said...

congratss!