Monday, April 13, 2009

Lepak sampai berteka-teki

Scene lepak kengkadang memang seronok. Mengarut-ngarut cerita yang boleh terkeluar. Tapi kali ini, postnya pendek sebab aku ngantok baru lepas test. Malam tadi aku tidur sejam je sebab sibuk main game solitaire yang aku baru jumpa di dalam phone aku. Memang tak berbaloi!

ini teka-teki kopi.

1.Dalam banyak-banyak kopi, kopi apa yang paling susah sekali?

2. Dalam banyak-banyak kopi, kopi apa yang paling senang sekali?

3. Dalam banyak-banyak kopi, kopi apa yang tak boleh minum? kalau nak minum jugak silap haribulan boleh kene lempang.

4. Dalam banyak-banyak kopi, kopi apa yang warna putih suci murni?


oleh sebab aku dahagakan comments. aku akan hanya berikan jawapan jika ada minimum 10 comments tentang post ini.

Gila barai blog ni, malu siut.

tetapi apa-apahal pon korang memang terbaik, lebih-lebih lagi auntie yang tinggal di seksyen 18 tu. Anak dia cun wo!

(dah puji ni, dah sampai dah masa nak drop comment. hehe)


i'm not perfec.

11 comments:

mij0ohAns said...

saye curiousss..

mr. hafis said...

no 3 je gua berani jawab. kopiah.

yang layan gua menggigil.

mr. hafis said...

eh, tak pun no 3 tu kofi annan.

ah, bantai. nak 10 komen sangat. gua spam ni.

zul said...

no 2 tu kopipes.yg lain aku tak tau pis..kopipis kot.hahahah

zulhilmi said...

ini komentar ke 5.(usaha ke arah 10 komentar)

HaFiDz ByLz @ Ude @ ToBey said...

oleh kerana desperete, Spam pun gua kire lah.

(aku dah cakap, blog ni memang terbarai sekali di alam semesta)

mr. hafis said...

gua tambah lagi.

Anonymous said...

fotokopi?? kopicat??

ade tak yang kene?

diDy said...

jawapan no 1

kopinang anak man pekak tu..

mr. carl arif said...

kopratasa? eh..

hafidz arifin said...

Pergh! tak pernah-pernah blog ni sampai 10 comments!

pathetic gila