Monday, May 29, 2006

FAM Your Stupidity Is so Outstanding!


My Team lost 1-2 Malaysia
yeah, it was not a high tempo match. not even also a balance match. malaysia was looking the one who controlled the ball possesion but lack of idea in creating goals.



but credit to MyTeam, a bunch of amateurs representing us the people of Malaysia, fighting till the end against National team. we lose the game but with pride.You'll never walk alone lah My Team!

smlm punye game takdelah best sangat. bukan high tempo game. nampak sangat my team nak main defensive dgn letak 5 defenders. n rasenye shebby pun dah arahkan utk play defensive becouse they were only relying on counter attacks. the first half, player my team nampak cam too much respect for National team.. takut2 lagi nak hold bola. 2nd half baru laa nampak My Team main lebih terorganized.

  • 80% yang datang sokong MyTeam
  • Kalau team tu power die tak kan main kasar. nampak sangat national team takleh blah!
  • national team failed. tahan bola pun ke laut. passing pun kat entah sape ntah. takde idea langsung nak create goal. gelecek player amature pun kantoi. takde skill. main bola dah bertahun2. training tiap2 hari. menghabiskan duit kerajaan jer. mmg patut sangat kene maki semalam
  • MyTeam dari segi fizikal,agility n fitness memang kite not up to National standard. tapi my team main lebih tersusun n ade idea depan goal. nampak ade confidence nak pegang bola mase second half. My team lagi ade skill dari national team. Fairuz buat skill same mcm dalam iklan. giler ah! takde luck, if tak my team dah seri 2-2. tapi last minuite attmpt hit goal post.
  • FAM tipu sbb tak turunkan senior squad. takut kalah. penakut!
  • ibrahim saad patut malu dan letak jawatan. ini ke standard bola sepak negare kita? sangat mengecewakan!
  • sultan pahang sepatutnye berundur jadi presiden FAM. FAM nampaknye dah melakukan banyak perubahan cume satu jer.. iaitu tukar Presiden.
  • hanye orang yg main bola sepak saje tahu.. ape yg diperlukan untuk bermain bola sepak. let the FA manage by footballers. we have many candidates for the seat. inilah yg terjadi jike sesuatu it di manage oleh politicians!
  • Game smlm bukan berkenaan maruah bola sepak negara.. tetapi tentang MASA DEPAN bola sepak negara. jika ada kelemahan mengaku.tak salah pun kalau ade kelemahan.
  • aku tgh emo!
Nolly Celcom

i'm not perfec.

3 comments:

g said...

yeah..aku setuju. congrats to shebby n khairy jamaluddin. ini bukan berkenaan maruah negara, tp mase depan bola sepak negara!! dgn harapan FAM sedar dgn ape yg terjadi..

myTeam yeah!

Question said...

mamat fairuz tu main cun siot.diorang patut main kat liga malaysia doh.

HaFiDz ByLz @ Ude @ ToBey said...

stujus!