Thursday, May 11, 2006

walaupun...

walaupun esok test MUET. tapi aku boleh "rileks aje cool" jer main futsall pukul 12 sampai 2 pagi. test muet ku dijadualkan bermula pada pukul 7.30 pagi yg bertempat kat Banting, Selangor. lepas main bola, boleh pulak lepak kat mamak sampai pkul 3.30 pagi. skrang sudah pukul 4 pagi..tapi aku masih belum tidur lagi, walaupun dah makan Set Combo A mamak iaitu Nasi Lemak + teh tarik + ais kosong + tisu 3 helai pon tak ngantuk2 gak lagi.

bak kate alip, esok punye test 'tangkap Muet (muat) sudda. tapi tibe2 aku berase kagum pulak, member aku call die bilang Muet die dapat band (camner nak eje wei?band ke ben?) band 6. pergh~!! ni dah tahap wali ni. aku tak tau laa dapat band brape..ben stiller kot takpun band affleck mwahahaha~! (fani kan i ni?)

sedang membaca permainan pihak lawan

memberi arahan kepade pemain2 dlm usaha merencana kemenangan

seleberet 'kemenangan' di Mamak



i'm not perfec.

1 comment: