Saturday, May 13, 2006

family fishing trip




pagi2 lagi kami sekeluarge dah tercegat kat jeti Bagan nakhoda Onn (konfiden je aku name die, aku igt2 lupe) nak tunggu bot ke kelong yg terletak ntah brape batu nautica di tgh laut..kire dlm 15 menet la. sbb aku malas sgt nak type.. senang citer camni laa

  • tempat tu best
  • aku dpt 6 ekor ikan senangin n 7 ekor ikan selar kuning (itu baru aku sorang blum cmpur femili member aku lagi.. banyak ow tangakapan ktrg
  • aku kene marah ngn abah aku sbb aku bagitau die aku taknak sambung blaja sbb nak duk situ nak pancing ikan tiap2 hari, kalau ade ikan duyung lagi laa aku tak balik raye.
  • next time kene pergi lagi..tp dgn Paan (dewa memancing)
  • aku frust gt sbb tak bwk kamera..hishh
  • sile jeles
  • mwhahahaha
  • esok ade femili trip lagi.. mak aku ajak gi Bagan Lalang tgk Gaban tebas lalang.
  • ala... esok liverpool final FA cup laa pulak. harap2 ade Astro kat saner.
  • hana n aisyah tak dpt join. dah dekat seminggu aku tak jumpe diorang..hmrmm



i'm not perfec.

2 comments:

diana said...

weh citer la lagiiii..is that abah with ikan pari????

arghh bestnye korang.....

tell me more laaaaaa

HaFiDz ByLz @ Ude @ ToBey said...

haha, itu bukan abah la.. apis tak bwk camera sbb camera kak farah bwk gi sabah. takpe jgn laa sedih2 dok kat new zealand tu, duduk kat sane tu jgn lah lupe kami yg tgh makan ketupat dan rendang di sini yer.(exclude masakan tia yg macam haram tuu)